Architectenbureau Yves Catry bv
5 / 6

ARCHITECTENBUREAU MET WONING

Over dit project

Alhoewel de houten gevel het tegendeel doet vermoeden is deze woning annex architectenkantoor klassiek gebouwd. Enkel de gevelsteen werd vervangen door een houten voorzetwand, geïsoleerd met 16 cm minerale wol, die afgewerkt werd met onbehandeld cederhout dat mooi vergrijsd is. Het lage volume bevat het kantoor, het hogere volume de woning. De inkom is open tot in het dak en heeft contact met alle ruimten van de woning. De noordkant is gesloten, de zuidkant maximaal open naar de tuin. Grote dakoverstekken voorkomen oververhitting in de zomer. Overdekte terrassen maken het mogelijk ook bij minder goed weer buiten van de tuin te genieten.

locatie:8900 IEPER, West-Vlaanderen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Nieuwbouw
stijl:Modern

Over de architect

Architectenbureau Yves Catry bv
Catry Yves
Kemmelseweg 4a
8900 IEPER

T 057 20 64 01
M 0475 92 04 74

www.architectenbureauyvescatry.com
yves@catry.be