Loft of industrieel karakter
202 / 332

MET ZICHT OP DE DUINEN...

fotograaf: MIGOM ARCHITECTEN

Over dit project

Na renovatie van deze compacte woning, biedt de opengewerkte achtergevel een maximaal uitzicht over het achterliggend duingebied. De verschillende etages worden verbonden door een vide, die tevens de lichttoetreding optimaliseert.
De zinken gevelbekleding contrasteert harmonieus met het oorspronkelijke volume. Het behouden gevelmetselwerk werd gekaleid in zandkleur.
Het duinenlandschap is tot diep in de woning voelbaar, door de aanleg van een nieuwe talud tot tegen het terras.
Het nieuwe platte dak is voorzien van een PV-installatie.
Dit project nam deel aan de Vlaamse Renovatiedag en werd genomineerd voor de Architectuurprijs Koksijde 2013.

Over de architect

MIGOM Architecten bv
Vanden Daelen Xavier
Iepenstraat 112
9000 GENT

T 0474427499
M 0474 42 74 99

www.migom.be
xavier@migom.be