WOLLAERT + PARTNERS architecten bvba
8 / 8

BIO-ECOLOGISCHE VERBOUWING VAN EEN EENGEZINSWONING

fotograaf: TRAJEKT architectengroep bvba

Over dit project

De woning is op een bio-ecologische manier aangepast aan het huidige wooncomfort. Buitenschildelen zijn nageïsoleerd en de koterij is vervangen door een nieuwe houtskeletbouw.
Er is maximaal gebruik gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. De isolatie bestaat uit houtvezelisolatie en gespoten cellulosevlokken. De vloer is geïsoleerd met kurk. De onderhoudsvrije gevelbekleding in thermisch verduurzaamd hout komt tegemoet aan het natuurlijke en groene karakter van de parkwijk. Alle gebruikte hout is FSC-gelabeld en duurzaam geëxploiteerd. Bijzondere aandacht is besteed aan de technische en luchtdichte detaillering van de constructie.

Over de architect

WOLLAERT + PARTNERS architecten bvba
Popelier Mario
Ertbruggestraat 113
2110 Wijnegem

T 03 384 22 33
M 0495 89 37 63

www.wollaert.be
mario@wollaert.be