Ben Martens architecten bvba
22 / 23

NIEUWBOUW WONING TE OELEGEM

fotograaf: Hugo Van Beveren

Over dit project

Licht en ruimte gaan schuil achter de expressieve gevel van deze vrijstaande eengezinswoning te Oelegem. De verschillende materialen en texturen brengen variatie in het monochrome zwarte volume.
Het kenmerkende dak verbindt en definieert de verschillende ruimten in het interieur. Het interieur wordt gekenmerkt door een centrale
vide. De vide vormt de kern van de woning, verbindt alle ruimten en opent perspectieven. Ruimtelijkheid, openheid en geborgenheid gaan
hand in hand. De combinatie wonen en werken is hier mooi te realiseren. De vide baadt in het licht en vormt een mooi decor voor de sculpturale trap.

locatie:oelegem (Ranst), Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:Budgetvriendelijk, Compact

Over de architect

Ben Martens architecten bvba
Martens Ben
Liersesteenweg 39
2547 LINT

T 03 334 10 72
M 0495 60 17 64

www.benmartens.be
ben@benmartens.be