WONEN IN EEN VML. SCHRIJNWERKERIJ

fotograaf: Luca Beel

Over dit project

Een woning met toonzaal en oude schrijnwerkerij wordt omgetoverd tot sfeervolle woning met praktijk.
De omvang van het pand en het nog ontbreken van een concreet programma voor de praktijk leidden tot een gefaseerde aanpak van de verbouwing.
Het concept voorzag in de eerste (huidige) fase de ombouw van het deel met de voormalige schrijnwerkerij aan de tuinzijde tot woning met een bijzondere aandacht voor optimale lichtinvallen en privacy voor de bewoners. Zowel bij de grondige aanpak van de buitenschil als bij de interieurafwerkingen gebeurde dit met een knipoog naar het verleden.

Over de architect

A lined Architecten bvba
Van Den Weghe Aline
Moerbeekstraat 55
9870 ZULTE

T 056 32 04 58
M 0473 262 867

www.alined.be
aline@alined.be