Loft of industrieel karakter
255 / 332

UITBREIDING VVL

Over dit project

Een archetypische opdracht : het uitbreiden van de leefruimte door middel van een achterbouw en een zijdelingse carport voor het stallen van de auto. De bestaande vijver maakte deel uit van het programma. In het ontwerp worden alle functies onder één grote overkapping achter de woning geplaatst. In het midden van de overkapping is een grote uitsparing gemaakt boven de bestaande vijver, die zo het middelpunt wordt van de nieuwe ingreep, refererend aan het impluvium. De volledige ruwbouw, stalen spanten én prefab panelen, zijn in één dag door de aannemer met een kraan gezet. regenwater valt ofwel in de vijver, ofwel op het groen dak.

Over de architect

Rob Mols Architecten bv
Mols Rob
St- Lambertusstraat 8
3001 HEVERLEE

T 0474 86 70 02
M 0474 86 70 02
F 016 20 09 70

www.robmols.be
rob@robmols.be