architectenbureau Luk Anseeuw bvba
15 / 26

SCHUUR WORDT ENERGIEZUINIGE WONING

Over dit project

De schuur op de ouderlijke hoeve in het centrum van Deerlijk werd ingericht voor één van de kinderen. - Het was een oude aardappelschuur.
De gesloten zuidgevel werd volledig opengewerkt, en ook een deel van de verdiepingsvloer werd gesloopt teneinde het dakgebinte zichtbaar te maken vanuit de leefruimte. op de verdieping werd een open werkhoek gemaakt die uitkijkt op deze leefruimte.
Het speelse ramenspel aan de oostgevel werd behouden, en respecteert zo het historische karakter van de hoeve.
De schuur werd verregaand geïsoleerd, en kan warmgestookt worden met enkel een houtkachel.

Over de architect

architectenbureau Luk Anseeuw bvba
Anseeuw Luk
Spinnersstraat 8
8800 ROESELARE

T 051 24 46 75
M 0478 26 00 22
F 051 24 46 75

www.lukanseeuw.be
luk@lukanseeuw.be