Architectenbureau Ilse Verlé bv
1 / 6

VERBOUWING HERENWONING S EN I

Over dit project

De verbouwing betreft een burgerwoning van begin 20ste eeuw. Achter de woning blokkeerden een aantal gedegradeerde achterbouwen het zicht naar de tuin.

Twee nieuwe ruimtes vervangen de oude achterbouwen. In het midden van de woning bevindt zich een schakelelement, als overgang tussen de hoge ruimtes van de burgerwoning en de lage ruimte van de achterbouw. Het licht wordt in verschillende lagen binnen gebracht in de woning, waardoor de vrij diepte gelijkvloerse ruimte geritmeerd wordt en het licht er diep kan binnen dringen.

De gevelrestauratie van de voorgevel gebeurt in een volgende fase.

Over de architect

Architectenbureau Ilse Verlé bv
Verlé Ilse
Denderkaai 48/8
9400 NINOVE

T 0495 20 93 95
M 0495 20 93 95

www.ilseverle.be
info@ilseverle.be