Aché Ligno Architecten
4 / 6

NULENERGIE KANTOOR LIGNO ARCHITECTEN

Over dit project

Het kantoor heeft een heel bijzondere uitstraling. Gezien het gebouw in de tuin van een privé-woning staat, is de link met de tuin heel sprekend. Het gebouw gaat volledig op in de tuin, door het gebruik van een groendak en groene gevel.
Niet alleen het uitzicht van het groen is belangrijk, het aanwezige groen op dak en gevel zorgt voor een beter geconditioneerd binnenklimaat (koel in de zomer en warm in de winter). Daarenboven heeft het groen een grote impact op de waterhuishouding van het gebouw en de ganse tuin.
Alle bouwmaterialen zijn bio-ecologisch en zorgen voor een kleine ecologische voetafdruk.

Over de architect

Aché Ligno Architecten
Kerckhof Piet
Oostmolenstraat 26
9880 AALTER

T 0475 46 40 52
M 0475 46 40 52

www.ache-ligno.be
piet@ache-ligno.be