595 / 4122

ARCHITECTENWONING MET KANTOOR

fotograaf: Kristof Van Hoof - Liesbet Goetschalckx

Over dit project

Uitbreiding en verbouwing van een bestaande woning in agrarisch gebied. Rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de bestaande woning, het maximaal toegelaten bouwvolume van 1000 m³, de groene omgeving en het bouwbudget, werd gekozen voor een vrij sobere aanpak, vanuit de idee dat de kwaliteit van de omgeving niet overtroeft dient te worden door de architectuur. Door het lage langwerpige volume wordt de horizontaliteit benadrukt tov de grote eik en blijft de woning tegelijkertijd bescheiden tegenover zijn omgeving, het bos en de tuin : een paviljoen in het groen. De grote beglaasde gevel op het zuid-westen, met terugliggend

Over de architect

VAN HOOF Kristof
Van Hoof Kristof
Langestraat 128
2240 ZANDHOVEN

T 03 385 57 01
M 478 45 70 31

www.kristofvanhoof.be
info@kristofvanhoof.be