BVBA ARCHITECTUUR ATELIER PIET DE MEY
1 / 5

3M-BREDE RIJWONING

Over dit project

Om de doorgang naar achter deels vrij te houden en om enige flexibiliteit te bekomen in het plaatsgebruik, is de vloer opgehoogd, waarin de zithoek is weggewerkt en kan worden ingeklapt. Het lig-salon-principe en de materiaalkeuzes (leempleister) zijn geïnspireerd op de Marokko-reizen van de bouwheer. In de verhoogde vloer zijn ook convectoren en opbergbakken ondergebracht. Achter het kookeiland is het oude vloerniveau behouden, zodat het werkblad kan doorlopen in de eettafel. De tentvormige dakvensters zorgen ervoor dat licht ver kan doordringen in de smalle ruimte, zonder dat de buren kunnen binnenkijken.
3m kan plots ruim lijken...

Over de architect

BVBA ARCHITECTUUR ATELIER PIET DE MEY
De Mey Piet
Schoolstraat 37
9080 LOCHRISTI

T 09 356 86 48
M 0475 37 49 35
F 09 355 35 95

arch.de.mey@telenet.be