1 / 3981

PROJECT C DE PINTE

fotograaf: Luc Roymans

Over dit project

De woning werd verbouwd en voorzien van een nieuw volume dat eenheid en rust uitstraalt. De interne ruimtes werden gereorganiseerd.
Het hoofdvolume werd afgewerkt met een nieuwe gevelsteen. Op verdieping zijn de dakvolumes geïntegreerd binnen 1 volume dat het hoofdvolume omarmd. Deze uitbreiding werd afgewerkt met houten gevelbekleding waarin zwarte profielen werden geïntegreerd om de vlakheid van de gevel te doorbreken. De profielen komen terug als accent rond de ramen op gelijkvloers.
Het maatwerkmeubilair werd ontworpen met plaatselijk subtiele accenten die verwijzen naar het materiaalgebruik in het exterieur (hout en zwarte accenten).

Werkten mee aan dit project:
Architect Thierry Halsberghe

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

De woning werd volledig gestript en opnieuw geïsoleerd, zowel de buitenmuren als het dak.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

250 m²

Ventilatiesysteem

C+

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

CV ketel

Toepassing hernieuwbare energie

nvt

Over de architect

Cruysweegs-Halsberghe architectenbureau bv
Cruysweegs Nathalie
Gaverlandstraat 25A
9031 DRONGEN

T 09 324 67 17
M 0478 38 72 36
F 09 270 00 63

www.ch-architecten.be
nathalie@ch-architecten.be