WOLLAERT + PARTNERS architecten bvba
5 / 8

UPGRADEN VAN EEN DORPSWONING

fotograaf: TRAJEKT architectengroep bvba

Over dit project

De indeling van een traditionele dorpswoning werd hertekend. Het gelijkvloers is opengewerkt tot één grote woonruimte die overgaat in een overdekt terras. Op de verdieping werden een dressing en moderne badkamer toegevoegd. De bewoonbare oppervlakte van de dakverdieping werd verdubbeld door toevoeging van dakkapellen.
De oude koterij heeft plaatsgemaakt voor een compositie met strakke dozen. De relatie tussen de woning en de tuin wordt versterkt door een lijnenspel van wanden en plafonds die naadloos van binnen naar buiten doorlopen.

Over de architect

WOLLAERT + PARTNERS architecten bvba
Popelier Mario
Ertbruggestraat 113
2110 Wijnegem

T 03 384 22 33
M 0495 89 37 63

www.wollaert.be
mario@wollaert.be