1768 / 4145

TRADITIONEEL VOLUME - MODERNE INVULLING

Over dit project

Een oude langgevelhoeve grenzend aan natuurgebied, dat waren de randvoorwaarden.
Het vertrekpunt was de structuur van het bestaande gebouw. De indeling werd echter volledig omgegooid. Het woongedeelte werd garage en waar vroeger de schuur was, kwamen grote raampartijen voor het woongedeelte.
Aan de voorzijde werd een strak balkvormig volume geïntegreerd, wat plaats biedt voor de inkom en de berging. Het werd bekleed met zinken panelen om een contrast te vormen met de traditionele baksteen met ijzerzandsteen. Het dak werd vernieuwd en ingericht als slaapgedeelte.

Over de architect

Architectuurburo Princen
Geuens Goele
Dorpsstraat 14
3294 Molenstede

T 013 33 61 88
M 0474 43 46 88
F 013 32 36 80

www.architectenprincen.be
goele@architectenprincen.be