1708 / 4014

HEDENDAAGSE VERBOUWING VAN OUDE DIRECTEURSWONING

fotograaf: Steven Massart

Over dit project

De centrale hal eindigt in de nieuwe bijbouw. De tweeledigheid van de burgerwoning wordt opgeheven. De leefkeuken verlegt het zwaartepunt van de woning naar achter, dichter bij de tuin. Het terugliggend schrijnwerk en het doortrekken van de vloer- en dakplaat naar buiten onder de vorm van terrassen en een luifel, bieden een kwalitatieve buitenruimte die de relatie met de tuin nog versterkt.

locatie:Wijgmaal, Vlaams-Brabant
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie en uitbreiding
stijl:Modern
eigensch.:

21-10-2015

Over de architect

Steven Peeters Architecten bv
Peeters Steven
Naamsesteenweg 7
3001 HEVERLEE

T 016 623561
M 0498 27 62 31
F 016 58 08 51

www.levelarchitecten.be
sp@levelarchitecten.be