BRES Architecten bv
2 / 2

BSK VSH - LEUTE IN LEDEBERG

fotograaf: BRES architecten

Over dit project

Deze rijwoning, ooit gebouwd als één van een geheel van drie, werd volledig naar de hand gezet van de nieuwe eigenaar. Een opengewerkt gelijkvloers en een verticale lichtstraat voorbij de achtergevel brengen de zon tot in het hart van de woning, en laten de bewoners genieten van een panorama op het rime binnengebied achteraan het dienstencentrum van Ledeberg.
Na-isolatie van de gedeelde muren & voorgevel, natuurlijke isolatiematerialen & een verwoven ventilatiesysteem zorgen voor een energiezuinige, hedendaagse verbouwing!

Werkten mee aan dit project:
Architect Simon Vansteenhuyse

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

E-peil niet van toepassing (verbouwing)
Wel werd het dak, de voorgevel én de gedeelde muren na-geïsoleerd. De achtergevel is volledig vernieuwd tijdens de verbouwing, naar hedendaagse norm.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

185 m²

Ventilatiesysteem

Ventilatiesysteem C

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

condenserende gaswandketel

Toepassing hernieuwbare energie

zonnecollectoren

Over de architect

BRES Architecten bv
Pot Brecht
Kerkhofblommenstraat 12
8310 BRUGGE

T 0495 57 20 43
M 0497 53 31 34

www.bres-architecten.be
brecht@bres-architecten.be