Ypsilon architecten
1 / 2

RENOVATIE VAN EEN RIJWONING EN EXPO

Over dit project

De rijwoning werd energetisch verbouwd met het oog op open ruimte en veel daglicht. Speciale aandacht ging naar een gewijzigde aansluiting van de trapzaal op de woonruimte en de inkom/wc/fietsenberging.

In de verbouwde woning is er tevens een expo lopende over volgende thema’s:
Natuurlijk daglicht, integratie van een fietsenberging in rijwoningen, de relatie binnen-buiten, het gebruik van ecologische bouwmaterialen en het zoeken naar alternatieve technieken worden toegelicht met foto’s en plannen van andere recente projecten van het architectenbureau.

Werkten mee aan dit project:
Architect Jurgen Chys

Over de architect

Ypsilon architecten
Thielemans Michael
Parkplein 20
9000 GENT

T 09 388 77 74
M 0486 76 73 13

www.ypsilon-architecten.be
mik@ypsilon-architecten.be