Architect
1302 / 3658

SCHUUR TSS STALLEN WORDT STIJLVOLLE WONING

fotograaf: Stefan Soenens

Over dit project

De jonge eigenaars stellen mij voor de keuze om de bestaande stallen op de perceelgrens te verbouwen of een nieuwbouw te ontwerpen op het perceel na afbraak van alle gebouwen.
Het perceel is aan de rand van de historische dorpskern gelegen, en afbraak houdt ook in dat een nieuwbouw in het midden van het perceel moet worden herbouwd, op een zekere afstand van de straat. De huidige stalgebouwen staan ook op de noordzijde van het perceel, en vormen zo een langgerekt geheel waarbij licht en zicht optimaal zijn. De gebouwen zijn behoudne en verbouwd tot een hedendaagse comfortabele woning.

locatie: 3300 Hakendover, Vlaams-Brabant
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:

23-05-2016

Over de architect