Full Scale Architecten
2 / 17

VERBOUWING VAN EEN DUBBELWOONST

Over dit project

Twee bestaande kleine huizen werden samengevoegd tot een hedendaagse woning in de stad. De nieuwe leefruimte wordt dwars over de breedte van beide percelen georienteerd op de tuin. Het licht komt via de achtergevel binnen in twee niveau's. Achter de tuingevel ligt een tweede volume dat hoger komt en waarlangs licht diep de woning kan binnendringen. De traditioneel donkere middenzones krijgen zo ook voldoende natuurlijk licht. De keuken en muziekkamer, elk in 1 van de oorspronkelijke huizen, hebben elk hun identiteit maar worden via het licht verbonden met de nieuwe leefruimte.

locatie:Leuven, Vlaams-Brabant
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:

20-03-2017

Over de architect

Full Scale Architecten
Rouffaert Anne-SophieKoning Albertlaan 77
3010 Kessel-Lo (Leuven)

T 016 44 56 34
M 0484 69 84 99

www.fullscalearchitecten.be
annesophie@fullscalearchitecten.be