Atelier Kyoto
2 / 5

ECOLOGISCH VERBOUWD

Over dit project

Zo ecologisch verbouwd als maar kan. Toen al. Houtskelet-structuren, glaswol-isolatie, FSC-houten ruw geschaafde planken, houten kolommen, leempleister, natuursteen-metselwerk, zonnelicht-reflectie in vijvers... en een zachte, warme leefruimte, met uitzicht over een wilde tuin. En nauwgezet binnen budget gebleven. En fantastische klanten !

locatie:steenokkerzeel, Vlaams-Brabant
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie en uitbreiding
stijl:Modern
eigensch.:Energiezuinig gebouw

25-08-2017

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

In 2005 al, voor de EPB-wetgeving, met natuurlijke ventilatie ontworpen, zonnewinsten uitgerekend, en zonneboiler voor warm water geplaatst.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

215 m²

Ventilatiesysteem

natuurlijke ventilatie

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

uitbreiding bestaande installatie en zonneboiler

Toepassing hernieuwbare energie

zonneboiler

Over de architect

Atelier Kyoto
Van De Voorde Kris
Martelarenplein 3 bus 3
1980 Zemst

T 015 61 77 08
F 015 34 55 04

www.atelierkyoto.be
kris@atelierkyoto.be