GEYS Jeroen
1 / 4

TWEEWOONST BI

Over dit project

Op een landelijk restperceel wenst de bouwheer twee halfopen woningen te realiseren. De ligging (oriƫntatie en uitzicht) van het perceel bepaalt de opzet van het project: een compact bakstenen volume met een grote raampartij naar de tuin en een gesloten gevel langs de straatzijde.

De woningen hebben hetzelfde gespiegelde grondplan. De variatie zit hem in de behandeling van de staplaats voor de auto. De linker woning heeft een inpandige garage, de rechter woning heeft een carport. Deze uitsnijding die continu doorloopt over de voorgevel verfijnt de basisvorm en voorziet in een overdekte inkom.

Werkten mee aan dit project:
Architect matthias zaman

locatie:Verrebroek, Oost-Vlaanderen
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Nieuwbouw
stijl:Modern
eigensch.:

15-10-2017

Over de architect

GEYS Jeroen
Geys Jeroen
Ispralaan 61
2400 Mol

T 0497 79 15 21
M 0497 79 15 21

www.jeroengeys.be
info@jeroengeys.be