S3Architecten bv bvba
3 / 5

VRIJSTAANDE WONING

Over dit project

Nieuwbouw woning voor een jong gezin. De voorgevel is vrij gesloten gehouden, daar bevinden zich de nevenfuncties (zoals inkom, bureau en berging) en ze vormen op deze manier een soort buffer tussen de straat en de leefruimtes. Deze leefruimtes bevinden zich aan de tuinzijde waar de gevel opengewerkt is met grote glaspartijen. Op deze manier wordt er gezorgd voor veel licht en zicht. Aangezien deze zijde tevens de zuidkant is, is er een grote luifel voorzien om direct zonlicht in de zomer tegen te houden en zo oververhitting te vermijden. In de winter schijnt de zon onder de luifel door en zorgt ze voor extra opwarming.

Over de architect

S3Architecten bv bvba
Smekens Jeroen
Brusselsepoortstraat 3
2800 Mechelen

T 015 70 15 25
M 0477 94 40 53
F 015 70 15 26

www.s3a.be
info@s3a.be