Architectenbureau De Lange bv ovv bvba
6 / 17

HOEVEWONING AAN DE ZENNE

Over dit project

Deze bestaande hoevewoning met beschermde voorgevel was aan renovatie toe. Er werd besloten om de achtergevel open te trekken en de ruimtes dmv splitlevels te verbinden. De open zichten op de Scheldebocht en het groene landschap maken dit een unieke renovatie!

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Totale renovatie van dak , isolatie aan binnenzijde thv beschermde gevel en buitenzijde thv nieuwe achtergevels, driedubbele beglazing


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

187 m²

Ventilatiesysteem

systeem c

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

hoogrendementsketel

Toepassing hernieuwbare energie

hoogrendementsketel

Over de architect

Architectenbureau De Lange bv ovv bvba
De Lange Kristof
Nieuwstraat 120 B
9100 SINT-NIKLAAS

T 0494 92 35 88
M 0494 92 35 88

www.kristofdelange.be
architect@kristofdelange.be