Budgetvriendelijk
91 / 849

GEEF ONS LICHT

fotograaf: Bart Gosselin

Over dit project

Deze keer is de vraag naar meer nuttige oppervlakte niet het uitgangspunt van de verbouwing. De woning is zelfs groot genoeg voor de bouwheer. Het koppel ergert zich aan de donkere eetkamer centraal in de woning en wil de mooi aangelegde tuin mee tot in de woning brengen. De vraag naar licht staat centraal. De keuze voor eenvoudige industriƫle materialen geeft deze verbouwing een eigen karakter.Alle koterijen werden gesloopt, alsmede de badkamer op de eerste verdieping. De eetkamer bleef centraal in de woning zitten, maar baadt nu in het licht door de keuze om het platte dak van de nieuwe uitbreiding in 2 niveaus uit te voeren.

Over de architect

Architectuurbureau alexAnder janssens bvba
Leenaards Barbara
Van Herck Stephanie
Bosstraat 109
2850 Boom

T 03 457 07 17
M 0478/37.71.05
F 03/457.07.18

www.architect-aj.be
info@architect-aj.be