Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
72 / 1100

EEN SCHAKELING VAN RUIMTES

Over dit project

De bestaande woning vraagt een grondige interne reorganisatie en een uitbreiding van het leefgedeelte.

We kiezen voor een aaneengesloten gelijkvloerse leefuimte, bestaande uit een zit-, bureau-, eethoek en keuken. De centrale bureauhoek wordt gevormd door twee schuifwanden, die een flexibele opdeling toelaten en elke zone afzonderlijk kunnen afsluiten. Dankzij de uitvoering in houten latjes op een korte afstand van elkaar, zorgen we voor een zekere transparantie.

Op de verdieping wordt een toilet en badkamer toegevoegd, en de zolder wordt bewoonbaar gemaakt: inwendige ingrepen die aan de buitenzijde vertaald worden in het toevoegen van enkele 'kubussen' in de buitenschil.

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Geen e-peil van toepassing


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

220 m²

Ventilatiesysteem

C

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

bestaande mazoutketel

Toepassing hernieuwbare energie

nvt

Over de architect

ZIN-architecten
Van Steertegem Alexander
Senecaut Koen
Vaartdijk 3 bus 402
3018 Leuven

M 0473 46 71 23

www.zin-architecten.be
info@zin-architecten.be’