Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
97 / 1092

HERENHUIS KRIJGT TUINKAMER

Over dit project

Er is geen directe fysieke en visuele link tussen tuin en leefruimte, bovendien situeren ze zich op verschillende niveaus. Door de eetkamer op te vatten als tuinkamer wordt de visuele link hersteld. Van daaruit zorgen het balkon en de buitentrap voor een evidente verbinding. Het volledige woonverdiep is heringericht en met aandacht voor de oorspronkelijke ruimtelijkheid en materialen. Traphal en leefruimte worden gelinkt via nieuwe doorzichten a.d.h.v. schrijnwerk in geboend staal en glas. Het nieuwe kleurenpallet is afgestemd op de oude vloeren.

Werkten mee aan dit project:
Architect Jurgen Van den Abbeele

locatie:Gent, Oost-Vlaanderen
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:

05-11-2019

Over de architect

z-architecten
Van Den Abbeele Jurgen
Meibloemstraat 131
9000 Gent

M 0496 10 78 11

www.z-architecten.be
jurgen@z-architecten.be