Budgetvriendelijk
85 / 851

WONING SSA ANTWERPEN

Over dit project

Een renovatie van een prachtig herenhuis te Antwerpen met behoud en herwaardering van de bestaande elementen.
Deze neoclassicistische burgerwoning uit het derde en vierde kwart van de 19de eeuw heeft een groot raam in de achtergevel gekregen die door de nieuwe patio licht en lucht verspreid doorheen de gelijkvloers en de eerste verdieping.
De bestaande koterijen werden afgebroken en maakte plaats voor een keuken met zicht op een compacte stadstuin. Door het grote raam in de achtergevel en het horizontale raam in de keuken te optimaliseren wordt de tuin een verlengde van de leefruimte...

locatie:Antwerpen, Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Budgetvriendelijk

17-12-2019

Over de architect

AVERECHTS Architecten bv
Favoreel Bart
Sint-Andriesplaats 10
2000 Antwerpen

T 033442054

www.averechts-architecten.be
info@averechts-architecten.be