Budgetvriendelijk
15 / 851

PAVILJOEN PP

Over dit project

Aan enkele visvijvers werd een multifunctioneel paviljoen opgetrokken om een verscheidenheid aan activiteiten te kunnen huisvesten.
Het paviljoen werd opgetrokken met een paal en balkstructuur in functie van eenvoud qua montage, doe het zelf werk en toekomstig hergebruik van de bouwmaterialen. Het paviljoen is zeer transparant opgetrokken rond een vaste kern waarin zich een kleine berging, een sanitaire voorziening en een bar bevinden. Om oververhitting tegen te gaan is er rond de structuur een volledige pergola ontworpen in dezelfde logica als de structuur van het paviljoen zelf.

Over de architect

EA+ architecten en ingenieurs cvba
De Coster Martijn
Dok-Noord 4c bus 102
9000 Gent

M 0473 86 98 44

www.eaplus.eu
martijn@eaplus.eu