Renovatie
1 / 817

KNALGELE BADKAMER

fotograaf: Tom Verstraeten

Over dit project

De woning onderging een tijd geleden al een kleine renovatie. Deze keer waren de badkamer, het schrijnwerk en het overdekte terras aan de beurt.

De luifel in houten latjes verzoent de beschikbare hoogte voor het nieuwe schuifraam met een hoogte die voldoende daglicht binnenlaat. Het glas-in-lood daklicht werd opgepoetst en de koepel erboven werd vervangen zodat de eetruimte een serieuze daglicht upgrade kreeg.

In de badkamer werd alles gestript. Een verplaatsing van het raam maakte een totaal andere indeling mogelijk. De gedurfde keuze voor een gele polyester afwerking voor de natte zones zorgt ervoor dat hier altijd de zon schijnt.

locatie:Borgerhout, Antwerpen
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:

14-06-2020

Over de architect

Tom Cole Architectuur bv
Snauwaert CĂ©line
Offerandestraat 1/3 - 1
2060 Antwerpen

M +32 474 53 17 83

celine@cosna.be