Renovatie
63 / 811

RENOVATIE RIJWONING

fotograaf: Tom Cole

Over dit project

De aanbouw werd structureel behouden maar aangepast met enkele tactische interventies. Een verdiept raam, een hoog plafond en een daklicht in de leefkeuken zorgen voor extra licht en ruimte. Een beloopbare koepel laat de zon binnen in de traphal en houdt het badkamerdak toegankelijk als terras. De bestaande houten vloeren en trap werden opgeschuurd en aangevuld met een materialenpalet van multiplex, polybeton, witte HPL en een funky blauwe kleur.

locatie:Borgerhout, Antwerpen
functie:Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Budgetvriendelijk, Compact

30-07-2020

Over de architect

COSNA
Snauwaert CĂ©line
Offerandestraat 1/3 - 1
2060 Antwerpen

M +32 474 53 17 83

www.cosna.be
celine@cosna.be