evr-architecten cvba
1 / 6

MEERGEZINSWONING MET COMMERCIELE RUIMTE

fotograaf: EVR Architecten BVBA

Over dit project

Dit ontwerp is een evenwichtsoefening tussen de vraag van de bouwheer naar een maximale opwaardering van de site en het draagvlak ervan op het gebied van morfologie, omgeving en geschiedenis. Hierbij is een bestaande woning met garage gesloopt, een nieuwe meergezinswoning met commerciƫle plint gebouwd en de groene omgeving gerestaureerd.De geest van deze plek wordt in de eerste plaats bepaald door het aanwezige waardevolle groen. Alle bestaande belangrijke bomen en hagen worden bewaard. Naar de buren toe wordt de dichte begroeiing versterkt.Het nieuwe volume komt op dezelfde plek van de bestaande villa.

Werkten mee aan dit project:
Architect Jan Van Den Broeke
Architect Luc Reuse

Over de architect

evr-architecten cvba
Eeckhout Luc
Goudenleeuwplein 1
9000 Gent

T 09 228 57 52

www.evr-architecten.be
luc.eeckhout@evr-architecten.be