Renovatie
23 / 817

GRONDIGE VERBOUWING MET DOORZICHT

fotograaf: F.C. Lama

Over dit project

De bestaande woning oogde vrij gesloten en eerder duister. De renovatie, binnen een zelfde volume, had als doel de ruimte visueel te vergroten en de lichtinval te verbeteren. Onnodige scheidingsmuren werden gesloopt, raampartijen werden aangepast, vergroot en vernieuwd. Het gehele interieur werd vernieuwd, de gevel werd geschilderd. Het resultaat is een nieuwe woning, met openheid en doorzicht.

Werkten mee aan dit project:
Architect Didier Deboosere

locatie:Sint-Amandsberg, Oost-Vlaanderen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie
stijl:Traditioneel
eigensch.:

11-01-2021

Over de architect

Architectenbureau Deboosere-Verschueren
Verschueren Wim
Hoogstraat 7
9960 Assenede

T 09 356 73 63
M +32 475 58 97 35

www.deboosere-verschueren.be
wim@deboosere-verschueren.be