309 / 4143

VILLA KALMTHOUT

Over dit project

De oude sfeer van een jaren '70 huis behouden zonder de functionaliteit en het comfort van een modern huis in gevaar te brengen. Dit specifieke huis had een vrij laag plafond, dus besloten we het te verhogen boven de inkomhal, waardoor een nieuw atrium ontstond; en boven de woonkamer, waardoor een bibliotheek op een mezzanine ontstond, waar je over het hele woongedeelte en de tuin kan kijken.
De gekozen materialen zijn sereen en respecteren neutrale kleuren, die zich vermengen met houten details.

locatie:Kalmthout, Antwerpen
functie:Eengezinswoning alleenstaand
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:

04-05-2021

Over de architect

Lucas Freire Architecture BV
Lucas Freire Pedro
Square Ambiorix 10
1000 Brussel

M 0485 93 01 79

www.lucasfreire.be
info@lucasfreire.be