Renovatie
51 / 817

KATTENDIJK OFFICE SPACE

Over dit project

Een ambitieus project voor een accountancy kantoor en co-working ruimte met uitzicht op het dok in een volledig gerenoveerde wijk van Antwerpen.
Een eenvoudige, sobere en strakke aanpak is wat onze klant vroeg voor zijn werkruimte.
De gang biedt toegang tot de vergaderzalen, keuken en toiletten. De werkplekken bevinden zich aan de beide uiteinden.
De aanwezigheid van eikenhout is zichtbaar en de homogeniteit van het policoncrete, in combinatie met de lichte muren, brengt enkele referenties van hedendaagse Japanse kantoorruimtes.

locatie:Antwerpen, Antwerpen
functie:Kantoor
type:Renovatie
stijl:Modern
eigensch.:Loft of industrieel karakter

04-05-2021

Over de architect

Lucas Freire Architecture BV
Lucas Freire Pedro
Square Ambiorix 10
1000 Brussel

M 0485 93 01 79

www.lucasfreire.be
info@lucasfreire.be