Compact
1 / 993

EEN LAKEN VAN STAAL. PASSIEVE WONING VILVOORDE

fotograaf: Filip Dujardin

Over dit project

Een uitgebrande arbeiderswoning wordt omgebouwd tot een passieve milieubewuste woning met buurtfunctie. Door het niveauverschil van het landschap in de woning te brengen blijft de relatie met de tuin maximaal. Het gelijkvloers herbergt een flexibele ruimte dankzij opdeelmogelijkheden met gordijnen. Een teruggetrokken houten open trap laat het licht tot centraal in de woning komen.
Foto's © Filip Dujardin
stabiliteit door Lime

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

De woning werd volgens de passiefnormen gerenoveerd.


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

133 m²

Ventilatiesysteem

D

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

warmtepomp

Toepassing hernieuwbare energie

warmtepomp

Over de architect

atelier tom vanhee
Vanhee Tom
Bloemenstraat 32, verdieping 2
1000 BRUSSEL

T 0496 12 74 38
M 0496 12 74 38
F 02 245 16 18

www.ateliertomvanhee.be
tom@ateliertomvanhee.be