33 / 3809

NIEUWBOUW WONING

fotograaf: Nick Cannaerts

Over dit project

Het huis is gelegen op een groot hoekperceel. Die bosrijke omgeving werd maximaal betrokken in het ontwerp.Diverse volumes schuiven in en over elkaar om samen een speelse T te vormen die zich integraal richt op de bomen. In het bos treedt de woning subtiel op de voorgrond, zonder dat ze opdringerig wordt.
Details zoals de verdieping die zo’n tien centimeter uitsteekt boven het gelijkvloerse niveau geeft het volume
een subtiele, maar zekere finesse.
Wit, beige en eik overheersen overal in de woning. De hele ruimte is omgeven door glas en biedt zicht op het terras en de tuin.

Werkten mee aan dit project:
Architect Nathalie Cruysweegs

> Meer energiedetails

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Lucht water warmtepomp
Pv Panelen
Ventilatiesysteem D


Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

297 m²

Ventilatiesysteem

D

Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

Warmtepomp

Toepassing hernieuwbare energie

PV panelen

E-peil

18

K-peil

33

Over de architect

Cruysweegs-Halsberghe architectenbureau bv
Cruysweegs Nathalie
Gaverlandstraat 25A
9031 DRONGEN

T 09 324 67 17
M 0478 38 72 36
F 09 270 00 63

www.ch-architecten.be
nathalie@ch-architecten.be