Loft of industrieel karakter
6 / 331

RIJKELIJKE BRON VAN LICHT VOOR INGESLOTEN WONING

fotograaf: Evenbeeld

Over dit project

De indeling van het appartement wordt volledig vernieuwd. We spiegelen de functies. Slapen aan de voorzijde en wonen rondom de nieuwe centrale patio.
De dakconstructie is het belangrijkste architectonische element van de nieuwe uitbreiding.
De betonnen balken zweven rond de patio en ondersteunen de houten balken en plafonds. De balken zijn zo geplaatst dat er daglicht tussen kan dringen, tot diep in de ruimtes. De naakte materialen zijn meteen ook de afwerking.
Door de centrale ligging en de hoge ramen wordt de patio een volwaardige buitenruimte. Er is bewust gekozen voor lichte materialen voor maximale lichtreflectie en ruimtegevoel.

Werkten mee aan dit project:
Interieurarchitect Sarah De Pauw

Over de architect

atelier fréderic louis
Louis Fréderic
Voorheide 71
9230 Wetteren

T 0474 24 66 72
M 0474 24 66 72

www.atelierfredericlouis.be
info@atelierfredericlouis.be