184 / 3979

INRICHTING VAN BESTAANDE SCHUUR TOT WELNESS

fotograaf: Liesbet Goetschalckx

Over dit project

de schuur, grenzend aan een bestaande woning werd omgevormd tot privé wellness ruimte. op de 2 kopse kanten van het zwembad kan je de schuiframen volledig wegschuiven zodat je als het ware naar buiten kan zwemmen. het authentiek karakter van de schuur wordt gecombineerd met groene Indische marmer, licht groen gepigmenteerde polybeton en zwart maatmeubilair. een glazen passerelle over het zwembad geeft toegang naar de fitness en cinemaruimte op de 1e verdieping. de schil van de schuur werd ingepakt met isolatie en zandkleurige gevel cementering, gecombineerd met korten staal accenten.

Over de architect

DP Architects BV
Pauwels Dimitri
Voortstraat 88
3580 BERINGEN

T 0486 27 62 51
M 0486 27 62 51

www.dimitripauwels.be
info@dimitripauwels.be