DnA architecten ingenieurs bvba
2 / 5

WONING SW

fotograaf: Dominiek Larsen

Over dit project

De woning is gelegen in een lintbebouwing in de Vlaamse Ardennen. Omwille van de stedenbouwkundige bepalingen en de oriëntatie is de woning diep op het perceel ingeplant. Door vooraan de garage te voorzien is de woning afgeschermd van de straat en ontstaat er een zuidgerichte patio ide wordt begrensd door een luifel. Het monolithische karakter van het volume wordt versterkt door de grillige vorm en de expressieve materiaalkeuzes. Het gelijkvloers werd zo georganiseerd rond een “technisch blok” dat de verschillende ruimtes met elkaar in verbinding staan. Op de verdieping is er een polyvalente ruimte met aansluitend zonneterras voorzien.

Over de architect

DnA architecten ingenieurs bvba
Lowie Annemie
Stationsstraat 42
9700 OUDENAARDE

T 055 30 94 15
M 0479 87 86 70
F 055 60 48 78

www.dna-architecten.be
info@dna-architecten.be