5 redenen om bis zéker te bezoeken

Advertorial

Heb je plannen met je woning? Dan kom je voor flink wat vragen te staan. Zoals wat de nieuwste technieken zijn, of de beste materiaalkeuze. En hoe zat het ook weer met de premies?

Op bis, bouw- en inspiratiesalon staan 400 experts klaar om al je (ver)bouwvragen te beantwoorden en je woonplannen vlot te realiseren.

 

1. Alle info op 1 plek

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur … noem maar op. Je vindt meer dan 400 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. Bis bezoeken = je tijd efficiënt benutten.

 

2. Vakmensen uit je buurt

Op bis ontmoet je regionale dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

 

3. Handige themazones

De 7 hallen van Flanders Expo zijn ingedeeld in themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt en heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

 

4. Persoonlijk advies

Stel al je vragen tijdens een gratis adviessessie van zo’n 20 minuten. Onze adviseurs zijn pro’s in energiepremies, duurzaam watergebruik, werken met een architect …

 

5. Gratis ticket (voor bezoekers van Mijn Thuis Op Maat)

Via de site van de openhuizendag Mijn Thuis Op Maat kun je een gratis duoticket voor bis downloaden. Daarmee bezoek je de beurs, de buitenzone rond modulair wonen en de bis-architectuurtentoonstelling.Alle reportages

X
Inspiratie en (ver)bouwtips

Blijf up-to-date via de nieuwsbrief van Zoekeenarchitect.be.

verstuur