3 onmisbare trends voor je badkamer

Advertorial

Meer dan ooit is de badkamer dit jaar een ruimte waar je volledig kan ontspannen. Hoog tijd dus om de hedendaagse trends binnen te laten in je comfortabele cocon.

1 Alle lof voor rond

Ronde vormen zorgen voor een bepaalde zachtheid in je badkamerinterieur. Een ronde spiegel vindt zijn plaats in elke badkamerstijl. Een ronde waskom en een gebogen kraan steken mooi af tegen een rechthoekig badkamermeubel. Wie graag verrassend uit de hoek komt, kiest voor een kraan in pittig goud of hip brons en voor een waskom in luxueus natuursteen.

 

2 Natuurlijke signatuur

Natuurlijke materialen in combinatie met frisse texturen zijn erg trendy voor de badkamer van dit jaar. Kasten worden tot in de puntjes afgewerkt met een prachtig lijnenspel, kijk maar naar de Balmani Forma collectie, verkrijgbaar in natuurlijk hout. Het reliëf zien we ook terug in de douches: douchebakken in leisteenstructuur en doucheglazen met fraaie tekeningen brengen een uniek gevoel van beweging mee.

 

3 Terug naar de essentie

Eenvoud troef in de minimalistische badkamer. Strakke lijnen en een heldere uitstraling sieren de badkamermeubelen van de Balmani Cubo reeks. Bijkomend zorgen de grote lades voor voldoende opbergruimte. Ook de moderne baden doen mee met de minimalistische trend. Het resultaat zijn prachtige exemplaren met efficiënt design, smalle badrand en een subtiel uitgefreesde overloop.

 

Een badkamer die je aan iédereen wil laten zien? Kijk op www.x2o.beAlle reportages