Archiburo bvba

Architecten Stekene
37 / 76
Van Royen Johan
Houten Schoen 58
9100 SINT-NIKLAAS
T 03 766 03 40
M 0475 27 41 62
F 03 777 04 59
www.archiburo.be
jvr@archiburo.be
verhouding,dynamiek,
expressie,licht, kleur, ruimte en schaal zijn hierbij onze kernwoorden...

Elk bouwproject zal uit Wooncomfort op maat is telkens weer een uitdaging. Conceptuele zuiverheid, deze visie ontstaan, onze bedoeling is toegankelijke architectuur de communiseren.

Elk project vertrekt vanuit de bouwheer en zijn dromen en verwachtingen. Dit traject is een gezamenlijk traject: de bouwheer wordt betrokken, uitgenodigd en uitgedaagd. De bouwheer is partner. Creativiteit is een proces, het antwoord op de vraag is niet vooraf gekend. Dit uit zich in maatwerk, in niet-gestandaardiseerde oplossingen. Bouwen is leven en beleven en dromen waarmaken.

Projecten worden niet enkel in een ruimtelijke en maatschappelijke context gerealiseerd, ook in een economische context. Tegelijk bewaken we een evenwicht tussen droom en realiteit, tussen eigen wensen en wat haalbaar is. Een goed project is een project dat uitvoerbaar en haalbaar is voor alle betrokkenen. Bouwen is plannen, optimaliseren, rekenen en tellen.

Deze aanpak zit zowel in kleine projecten als in grote projecten openbaar en privé, telkens een uitdaging en oog voor detail.
Medewerkers volgen mee het bouwproject op timing bouwbudget en de steeds wijzigende normeringen worden ook in het oog gehouden.

Bouwheren, opdrachtgevers weten dit duidelijk te waarderen, dit duidelijk te merken aan tal van projecten.